Η Μερόπη αστειεύεται

Η Μερόπη αστειεύεται

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2008

Με εφόδιο ένα χαστούκι....(ανανεωμένο)


Τον Οκτώβριο του 1997 η κ. Δήμητρα Λιάνη – Παπανδρέου βρισκόταν στη «Στοά του Βιβλίου» και υπέγραφε το βιβλίο της «10 χρόνια και 54 ημέρες», όταν ξαφνικά την πλησίασε η κ. Αναστασία (Νατάσα) Αθήνη και τη χαστούκισε. Με αυτό το χαστούκι η κ. Αθήνη μπήκε στην «πολιτική ζωή».

Τώρα 10 χρόνια και κάτι παραπάνω από 54 ημέρες βρίσκεται ένα βήμα πριν την πόρτα της Βουλής των Ελλήνων. Πώς;;;

Μετά τις εκλογές του περασμένου Σεπτέμβρη η εν λόγω κυρία που, όπως θα ξέρετε, ήταν υποψήφια του ΛΑ.Ο.Σ στην εκλογική περιφέρεια της Β΄ Αθήνας, έκανε ένσταση στο Εκλογοδικείο κατά της εκλογής του Κώστα Αϊβαλιώτη, ο οποίος εξελέγη βουλευτής του κόμματος στην περιφέρεια αυτή. Η απόφαση ακόμα δεν έχει εκδοθεί, όμως από πολλούς θεωρείται βέβαιο ότι ο παραπάνω βουλευτής θα εκπέσει του βουλευτικού του αξιώματος. Και τούτο γιατί, πλην άλλων, δεν έχει εκπληρώσει τη στρατιωτική του θητεία. Η δε απαλλαγή που του χορηγήθηκε μάλλον δεν είναι νόμιμη. Εδώ ας κάνω μια παρένθεση. Δεν είμαι στρατοκρατικών αντιλήψεων, κάθε άλλο, αλλά πώς το ΛΑ.Ο.Σ ένα κόμμα κατ’ εξοχήν θιασώτης του τρίπτυχου ΠΑΤΡΙΣ – ΘΡΗΣΚΕΙΑ – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ προώθησε για βουλευτή του ένα πρόσωπο που δεν έχει «υπηρετήσει» την πατρίδα;;. Κλείνει η παρένθεση. Αν λοιπόν ο Κώστας Αϊβαλιώτης χάσει τελικά την έδρα του, τη θέση του στο Κοινοβούλιο θα καταλάβει η κ. Αθήνη ως πρώτη επιλαχούσα του κόμματος στην ως άνω περιφέρεια. Η διαγραφή της από το ΛΑ.Ο.Σ. δεν πρόκειται να ανακόψει την πορεία της προς τη Βουλή. Σημειώνεται ότι επειδή η κ. Αθήνη, κλείνοντας το μάτι στη Ν.Δ., είχε δηλώσει ότι δεν την εκφράζει πια το κόμμα της και ότι θα ανεξαρτητοποιηθεί εάν τελικά δικαιωθεί στο Εκλογοδικείο, ο κ. Καρατζαφέρης έχει ήδη ανακοινώσει τη διαγραφή της.

Ένα βήμα λοιπόν πριν τη Βουλή των Ελλήνων βρίσκεται η κ. Αναστασία Αθήνη με κυριότερο εφόδιο της, στην πορεία της αυτή, ένα χαστούκι που έδωσε πριν 10 χρόνια και κάτι μήνες. Και μη μου πείτε ότι έχει και άλλα εφόδια, όπως πτυχία Πανεπιστημίου, η εν λόγω κυρία! Δεν νομίζω ότι μέτρησαν τα πτυχία της στη συνείδηση όσων την ψήφισαν. Το χαστούκι μέτρησε και τίποτε άλλο. Ένα χαστούκι που η ίδια στην πτυχιακή της εργασία στο μάθημα της πολιτιστικής κληρονομιάς στο Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών χαρακτήρισε «επαναστατική πράξη βγαλμένη από την επαναστατικότητα των Ελλήνων….». Χριστός κι Απόστολος! Εγώ την πράξη αυτή θα τη χαρακτήριζα «θεατρινισμό», η δε μακαρίτισσα η γιαγιούλα μου «καραγκιοζιλίκι»…

Και όσο σκέφτομαι πόσοι αξιόλογοι άνθρωποι έμειναν έξω από τη Βουλή με περισσότερα εφόδια από ένα χαστούκι, μελαγχολώ…

Υ.Γ. Βρήκα τη γελοιογραφία του Μαραγκού, που ανάρτησα πάνω πάνω, στην εφημερίδα το «ΕΘΝΟΣ» και τη θεώρησα πολύ σχετική με το θέμα μου. Λέτε μόλις μπει στη Βουλή η Αθήνη να αρχίσει τα χαστούκια;;;

44 σχόλια:

αντωνης είπε...

Καλησπερα Μεροπη. Η συγκεκριμενη μενει στη γειτονια μου, οποτε τυγχανει να την εχω πετυχει αρκετες φορες στο δρομο, σε ψιλικατζιδικα κτλ. Δεν ειναι αστοιχειωτη ή τις λειπουν γνωσεις, το αντιθετο. Αλλα συμπεριφερεται ως υποψηφια ενοικος του Δρομοκαϊτειου.
Οσον αφορα την τελευταια σου φραση ("Και όσο σκέφτομαι πόσοι αξιόλογοι άνθρωποι έμειναν έξω από τη Βουλή με περισσότερα εφόδια από ένα χαστούκι, μελαγχολώ….")εχω καταληξει οτι μαλλον αυτοι μας αξιζουν ως λαος.

mania είπε...

Και όσο σκέφτομαι τι μούτρα θα κάνει η Μιμή όταν η Αθήνη μπει στη Βουλή, ενώ η ίδια ούτε απέξω δεν θα περάσει, σκάω στα γέλια.
Και για να σοβαρευτούμε, δυστυχώς υπάρχουν και ψηφοφόροι που μόνο μια Αθήνη τους ταιριάζει....

Penelope είπε...

Μερόπη καλή εβδομάδα, γιατί όλοι γράφουν και εμένα τα δικά μου δεν εμφανίζονται...είναι η τρίτη φορά που προσπαθώ...

ΩΣΗΕ είπε...

Μερόπη μου, όλοι οι ατάλαντοι εκεί καταλήγουν. η πρώτη είναι ή η τελευταία; Θες ν' αρχίσουμε να λέμε ονόματα; Θα νυχτοξημερωθούμε!


ΥΓ Δε θα χρειαστώ νομικό τελικά! Η υπόθεση έκλεισε σήμερα. Ηταν πειθαρχικής φύσεως και σήμερα θα πήγαινε ποινικά, ευτυχώς σήμερα έγινε θαύμα και η υπόθεση έκλεισε! Ήρθαν και οι ποινικοί ανακριτές και έφυγαν άπραγοι. Έπρεπε να έβλεπες τα μούτρα τους! Υπάρχει Θεός!

Σε φιλώ

Meropi είπε...

--@ Αντώνη μου καλέ, όπως λέω και στην ανάρτηση μου αστοιχείωτη δεν είναι η εν λόγω κυρία, και τα πτυχία της τα έχει. Δεν μέτρησαν όμως αυτά. Το χαστούκι μέτρησε...

--@ Α ρε Μάνια πάντα με τα αστεία σου. Για φαντάσου η Μιμή η παθούσα (ας την πούμε έτσι) που ήθελε διακαώς να γίνει βουλευτής απ' έξω θα μείνει.

--@ Πηνελόπη μου τι να σου πω! Τα έχει αυτά το διαδίκτυο.Πώς πάει η γηραιά Αλβιώνα;;

--@ Ωσηέ μου χάρηκα που έληξε η περιπέτεια σου.
Όχι δεν είναι η πρώτη η Αθήνη που θα μπει στη Βουλή, ενώ άλλοι αξιότεροι μένουν απ΄έξω...

Unknown είπε...

Αλλα συμπεριφερεται ως υποψηφια ενοικος του Δρομοκαϊτειου.

Και όσο σκέφτομαι τι μούτρα θα κάνει η Μιμή όταν η Αθήνη μπει στη Βουλή...

Όλοι οι ατάλαντοι εκεί καταλήγουν. η πρώτη είναι ή η τελευταία;

Ζήτω το χαστούκι. Μόνο αυτό μετράει. Συχγωρείστε με, ακόμα γελάω, έτσι όπως τα γράψανε οι φίλοι εδώ. Πολύ ωραία. Μπράβο σου και σένα Μερόπη που τα γράφεις θαύμα.

Meropi είπε...

--@ Αντώνη μου και κάτι άλλο. Οι γνώσεις και τα πτυχία δεν προσδίδουν σοβαρότητα στο άτομο. Οι πράξεις είναι αυτές που προσδίδουν τη σοβαρότητα ή τη φαιδρότητα. Η κυρία αυτή με την "επαναστατική" τάχα πράξη της μάλλον τη δεύτερη ιδιότητα προσέλαβε....

Meropi είπε...

--@ Mariana μου,
μη μου πεις ότι θα ψήφιζες την Αθήνη επειδή έδωσε ένα χαστούκι σε μια άλλη γυναίκα, όσο και αν τη θεωρείς (την άλλη) άξια χαστουκιών...

xasodikis είπε...

Καλά να τα πάθουμε! Ναι, ναι, καλά να τα πάθουμε. Δεν μας άρεσε η άλλη, η "σταυρώστεμεσταυρώστεμε", τη σνομπάραμε, γελάγαμε με το υπερυψηλής αισθητικής διαφημιστικό βιντεοκλίπ της, τη χλευάζαμε. Τη χαντακώσαμε την κοπέλα, και ορίστε τα τώρα. Θα μπει η άλλη στη Βουλή και το Εφάκι θα το φάει η νύχτα και η ψυχανάλυση...


(αν δεν το ρίξουμε και λίγο στην πλάκα, με όλα αυτά που συμβαίνουν, στο τέλος θα καταλήξουμε εμείς στο Δρομοκαΐτειο)

gerasimos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Unknown είπε...

Όχι Μερόπη, κορίτσι μου, δεν θα ψήφιζα κανέναν για το χαστούκι. Τα κριτήρια μου είναι διαφορετικά. Στην Ελλάδα δεν έχω ψηφίσει ποτέ. Στην Αυστραλία είναι διαφορετικά. Στο ψηφοδέλτιο δεν βλέπεις τα κόμματα παρά μόνο τα ονόματα των υποψηφίων, σε ένα έγγραφο. οι έδρες είναι όλες μονοεδρικές. Καλό βράδυ.

Meropi είπε...

--@ Χασοδίκη μου, πού καταντήσαμε.... Και μόνο που ήταν υποψήφιες αυτές οι δυο που αναφέρεις φανερώνει τα χάλια μας. Φαντάσου τώρα που η μια θα μπει στη Βουλή.

--@ Γεράσιμε μου και να δεις ότι πράγματι θα γίνεις ρυθμιστής η κα Χαστουκίδου. Αφήνει υπονοούμενα ότι θα στηρίζει όχι το κόμμα που την ανέδειξε, αλλά τη ΝΔ. Φαντάζομαι ότι ευελπιστεί να έχει την τύχη του Κατσίκη που μετά εξασφάλισε υποψηφιότητα με το κόμμα αυτό.

--@ Μαριάνα μου ρητορική ήταν πιο πολύ η ερώτηση μου. Το κατάλαβα ότι δεν θα ψήφιζες γι' αυτό το λόγο.

gerasimos είπε...

Mερόπη μου ξέρεις ότι δεν εκφράζομαι ακραία. Βλέποντας όμως την κυρία Χαστουκίδου και τον απίστευτο προβιβασμό της σε ρυθμιστή της πολιτικής ζωής του τόπου μας, εξοργίστηκα. Σκέφτηκα ότι πάει πια, ξεφτιλίστηκε και η ιδιότητα του βουλευτή, όταν βλέπουμε αιρετούς 'εκπροσώπους' μας (και σηκώνει πια πάρα πολλά εισαγωγικά αυτή η λέξη) ανθρώπους όπως ο Άδωνις και όλη η παρεούλα του ΛΑΟΣ, η 'Μις Γοητεία' Έλενα Ράπτη και πολλοί άλλοι. Πολύ φοβάμαι όμως ότι θα μπορούσαν όλοι αυτοί να μας πουν κατάμουτρα: 'καθρέφτης σου είμαστε ελληνική κοινωνία και σου μοιάζουμε'..

Meropi είπε...

--Βρε Γεράσιμε μου,
έσβησες το προηγούμενο σχόλιο σου και φαίνομαι ότι σου απαντώ σε ένα σχόλιο που έκανες μετά. Έχει γούστο να με θεωρήσουν μέντιουμ. Χα χα χα!
Πάντως ναι θα μπορούν να το πούν αυτό το "Καθρέφτης σου είμαι κοινωνία και σου μοιάζω". Σκέφτομαι μερικά άτομα που επιδοκιμάζουν το χαστούκι και θα έστελλαν στη Βουλή την κα Χαστουκίδου

gerasimos είπε...

Με έβαλε η γυναίκα μου να το σβήσω διότι θεώρησε μια συγκεκριμένη λέξη 'χοντρή' για να τη γράψω και μάλιστα επώνυμα. Οπότε τα 'παράπονα' στη... διεύθυνση! :-)

jf είπε...

Συγχωρέστε με, αλλά καθόλου διορατικούς δε σας βρίσκω!
Έχει το σκοπό της η κα ...Χαστουκίδου: να αρχίσει στα χαστούκια όλους εκεί μέσα μπας και συνέλθουν!! :-)

marianaonice είπε...

Αχ Μερόπη μου; Συμφωνώ με τον ΩΣΗΕ! Μήπως θα είναι η πρώτη ανεκδιήγητη που θα πάει στη Βουλή; Μάλλον τέτοιου είδους τύποι είναι ο κανόνας πια στη Βουλή! Οι σοβαροί και με προσόντα απέχουν!!
Επομένως μη σκας!! Εγώ το πήρα απόφαση!
Καλό ξημέρωμα.

Penelope είπε...

Νεανίζει η Αλβιώνα...θέλω να βρώ να σχολιάσω κάτι, αλλά είμαι εκτός κλίματος... θέλω διάβασμα πολύ..Σε φιλώ

athanasia είπε...

Καλημέρα!

Γελάμε εμείς (ή θυμώνουμε, αναλόγως) αλλά η εν λόγω κυρία είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα ανάδειξης στην πολιτική μέσα από ψυχολογικά στερεότυπα: Μια μεσόκοπη χαστουκίζει τη "ζωηρή" που "ξεμυάλισε" έναν ηλικιωμένο και "διέλυσε μια οικογένεια". Κάτι μου λέει ότι οι ψηφοφόροι της είναι μάλλον γένους θηλυκού που είχαν ή έχουν αυτή τη φαντασίωση...

Είναι ένα ακραίο -κωμικοτραγικό- στερεότυπο, αλλά υπάρχουν κι άλλα, ίσως λιγότερο προφανή, αλλά εξίσου άσχετα με την πολιτική αξία του καθενός (ο "σοβαρός με το κοστούμι", το "λαϊκό παιδί", ο "ωραίος", η "ωραία" κοκ).

Spitogata είπε...

Έλεος...κάποιος να χαστουκίσει την Αθήνη και το σύστημα που την ανέδειξε!

Meropi είπε...

--@ if μου αυτή με τη φόρα που έχει πάρει δεν αποκλείεται και αυτό που λες. Το προεκλογικό της σύνθημα ήταν "χαστούκι στο σύστημα". Να και επαναστάτης η κυρία.

--@ Penelope μου σε καταλαβαίνω που έχεις άγνοια περί των ελληνικών ειδήσεων. Κι εγώ όταν κάνω κανένα ταξιδάκι και γυρίσω πίσω, τις πρώτες μέρες νοιώθω σαν αλλοδαπή. χα χα χα.

--@ Μαριάνα μου έχει και μερικούς ανεκδιήγητους η Βουλή συμφωνώ, αλλά όχι πιο πολύ από την κυρία. Παραμένει όμως η μελαγχολία ότι αξιόλογοι άνθρωποι παραμένουν απέξω.

--@ Αθανασία μου συμφωνώ με τα στερεότυπα. Και η εν λόγω κυρία τα μελέτησε πολύ πριν κάνει την "επαναστατική" (!) πράξη της. Ποντάρισε σ' αυτά. Και να μετά από 10+ χρόνια βρίσκεται ένα βήμα πριν τη Βουλή.

Meropi είπε...

--@ Σπιτόγατα μου,
αχ ποιος να τη χαστουκίσει;; Ποιός να κατέβει στο επίπεδο της!!

Ανώνυμος είπε...

Η κα Χαστουκίδου με τα πτυχία της και την "ειλικρίνειά" της πουλάει φαίνεται. Μην με ρωτήσετε σε ποιους. Πάντως το έφαγε λάχανο το αντικείμενο του χαστουκιού της κι ας λέμε όλοι οι κακεντρεχείς :-)

rain είπε...

Να τώρα, βλέπεις? Αυτά θα βλέπει η έρμη η Σαρρή και θα χτυπάει το κεφάλι της. Σου λέει κοπανιόμουνα στα κλιπ να με σταυρώσουν, με ξέσκισε ο λάκης κι έμεινα κι απ'έξω ενώ αν πλάκωνα στο ξύλο κανά δυο και τράβαγα και κανα δυο φουσκους σε άλλους δύο θα'μουνα πρώτη μουρη βουλη. Τι να πω Παναγία μου, μου φέρνει κατάθλιψη αυτή η χώρα..Πραγματικά..

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν μη νομίζετε ότι συμβαίνουν μονο στο Ελλαδιστάν οι ανωμαλιές αυτές παιδάκια μου. Στην Ιταλία, οι γείτονες δεν είναι καλύτεροι! Ετοιμάζονται για επανεκλογή του φασίστα του Μπερλουσκόνι, που πιο μαφιόζο άνθρωπο ούτε στη Σικελία δεν έχουν γνωρίσει! Μάλιστα ένας συγκάτοικος μου Ιταλός, μορφωμένος και με τα όλα του, ανυπομονεί να ανέβει ξανά ο Μπερλουσκόνι ο καραγκιόζης στη "σκηνή" και να αρχίσει τα καραγκιοζιλίκια του...Σας φιλώ, πάω στον καφενέ να πιω να πάνε τα φαρμάκια κάτω.

Meropi είπε...

--@ Dora μου,
το αντικείμενο της "επαναστατικής" πράξης της κ. Χαστουκίδου, που όπως λέει και η @Mania θέλει διακαώς να μπει στη Βουλή, δεν τα κατάφερε. Χα χα χα!

--@ Βροχούλα μου
γέλασα με τη Σαρρή που ζητά και 7 εκατομ. € από το Λαζόπουλο, γιατί αυτός φταίει τάχα που δεν μπήκε στη Βουλή....

Meropi είπε...

--@ Miss Little Sunshine τι γυρεύεις στο καφενέ, εσύ μια μικρή ηλιαχτίδα;;;

Ανώνυμος είπε...

έδυσα τώρα, σχόλασα για σήμερα, να μην πάω να πιω τη γκαζόζα μου; α πα πα, να μην ξεκουραστώ η γυναίκα χα χα

ritsmas είπε...

Καλησπέρα Μερόπη μου. Πού τη θυμηθηκες την κυρία ; Εντάξει, δύο δευτερολεπτα δημοσιότητας τότε, δημιούργησαν ώρες ανιας τώρα.
ριτς

αντωνης είπε...

"Οι γνώσεις και τα πτυχία δεν προσδίδουν σοβαρότητα στο άτομο. Οι πράξεις είναι αυτές που προσδίδουν τη σοβαρότητα ή τη φαιδρότητα".

Μεροπη, δεν ξερεις ποσο πολυ συμφωνω με αυτο που εγραψες.
:)))
(ή μαλλον δεν ηξερες)

Meropi είπε...

--@ Ρίτσα μου,
την εν λόγω κυρία τη θυμήθηκα γιατί διάβασα ότι όπου να ναι θα εκδοθεί η απόφαση του Εκλογοδικείου επί της προσφυγής της κατά της εκλογής του Κώστα Αϊβαλιώτη.Είναι δε πολύ πιθανό να κερδίσει την υπόθεση, οπότε θα καταλάβει έδρα στη Βουλή.
Ένα λεπτό δημοσιότητας λοιπόν τότε θα της χαρίσει βουλευτική έδρα....

--@ Αντώνη μου πόσοι και πόσοι με πτυχία χρωστουν της γνωστής Μιχαλούς!!

patsiouri είπε...

Δηλαδή αν πάω εγώ τώρα και αστράψω μία στον Αρναούτογλου που γουσταρίζω τρελά, έχω ελπίδες να αντικρύσω κάποτε τα έδρανα από κοντά????????????

Meropi είπε...

--@ patsiouri μου
αν χαστουκίσεις τον Αρναούτογλου είναι αμφίβολο ότι θα κερδίσεις βουλευτική έδρα (δεν είναι πολιτικό πρόσωπο). Το πολύ πολύ να κερδίσεις θέση στα πάνελ των μεσημβρινών εκπομπών. Χα Χα Χα!

Roadartist είπε...

Τι αντιπαθητική γυναίκα.. Συγνώμη Μερόπη μου αλλά μονο αυτό μπορώ να εκφράσω.. Καλό σου βράδυ :)

Meropi είπε...

Καλημέρα Roadartist μου,
κι εγώ την ίδια γνώμη με σένα έχω γι' αυτήν τη γυναίκα

Ζαχαροπλάστης είπε...

Θέλω όλοι οι βουλευτές του ΛΑΟΣ να κάνουν εξτένσιον στο μαλλί, να πλέξουν κοτσίδα σαν της Αθήνη και στην ώρα του πρωθυπουργού να τραβάνε όλοι μαζί τις κοτσίδες τους.
Ευχαριστώ


Υ.Γ. Αν δω την Αθήνη στη βουλή θα αυτοχαστουκίζομαι μέχρι τις επόμενες εκλογές...

Meropi είπε...

--@ Μάξιμε μου κι εγώ θα μελαγχολώ μέχρι την επόμενη Βουλή... Καλώς ήρθες από τη γειτονιά μου

Haris είπε...

Τουλάχιστο αυτή έδωσε και ένα χαστούκι. Κάτι έκανε τέλοσπάντων. Οι υπόλοιποι που δεν δώσανε ούτε καν ένα χαστούκι και βρίσκονται και στην βουλή αλλά και αλλού;

Meropi είπε...

## Haris μου δεν το θαυμάζω καθόλου το χαστούκι της κυρίας....

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Πάντως δεν φταίνε οι διάφορες Αθήνες αλλά εμείς που τις ψηφίζουμε!
Μην παραπονιέμαστε λοιπόν...

marianaonice είπε...

Χμ... Νομίζω καλλίτερη η ανανέωση!
Αλλά και το προηγούμενο καλό!!
Καλό απόγευμα Μερόπη.

Roadartist είπε...

Μερόπη μου, αν κάποιος έμπαινε στη βουλή και άρχιζε τα χαστούκια θα είχε αν μη τι άλλο.. γέλιο!
Το θέμα ειναι ότι η κυρία ήδη τα έκανε πλακάκια με τη ΝΔ, απ'ότι είχα ακούσει ή τουλάχιστον έτσι ήθελε. Μάλλον προβολή έψαχνε και στο παρελθόν με το χαστούκι..δεν ήταν τρόπος αντίδρασης..Φιλιά.

Meropi είπε...

--@ Ασκαρδαμυκτί μου, πραγματικά αυτοί που την ψηφίζουν φταίνε...Και το πιο αστείο είναι ότι τώρα, αν τελικά μπει στη Βουλή, θα τους πουλήσει. Θα δηλώσει ανεξάρτητη κοιτώντας προς τη Ν.Δ.

--@ Καλό απόγευμα Μαριάνα μου. Τη βρήκα αυτήν τη γελοιογραφία και σκέφτηκα ότι πάει γάντι με την ανάρτηση μου.

--@ Roadartist μου σωστά παρατηρείς ότι το χαστούκι δεν ήταν αυθόρμητη αντίδραση. Ήταν μια προμελετημένη κίνηση για να μπει στην επικαιρότητα. Δεν νομίζω δα ότι την έπιασε ο πόνος την Αθήνη για τον Παπανδρέου και την οικογένεια του, για να θελήσει να τιμωρήσει τη Δήμητρα Λιάνη...

... είπε...

Πραγματικά λυπηρό το πως βγαίνει κάποιος πλέον στη Βουλή..ξκάποτε έπρεπε να έχεις πάρα πολλά χρηματα και εάν δεν τα είχες να τα εξασφάλιζες από χρηματοδότες για να κάνεις την προεκλογική σουκαμπάνια. Τώρα φτάνει να χεις ξεφτιλιστεί σε κανα κωλοκάναλο, να εχεις γίνει καραγκιόζης, να έχεις παίξει τη χαζή στην Λάμψη...και ο κόσμος σε ψηφιζει.
Πέρα από την Κυρία Αθήνη, σκεφτομουν την Βασιλική Φον Ρούφην δηλαδή την Βίκυ Λέναδρος που βγήκε 1η δημοτική σύμβουλος σε στατρούς στον Πειραια και αναρωτιόμουν άν ο Πειραιότης που την ψήφιζε αναρωτιότανε τι έκανα για τον δήμο του....!!!