Η Μερόπη αστειεύεται

Η Μερόπη αστειεύεται

Τετάρτη 14 Μαΐου 2008

Οι ικανότητες της Χίλαρι!


Μ’ αυτή την πινακίδα περίμενε ένας αμερικανός διαδηλωτής τη Χίλαρι Κλίντον. “Δεν μπόρεσε να ικανοποιήσει τον άνδρα της, δεν θα μπορέσει να ικανοποιήσει την Αμερική” (βλ. εδώ)

Εσείς τι νομίζετε;; Η σεξουαλική ζωή και κατ’ επέκταση η ιδιωτική ζωή του πολιτικού είναι δείγμα των ικανοτήτων του και στην πολιτική αρένα;;;

Τι νομίζω εγώ;; Ίσως ναι, ίσως και όχι (ειδικά ως προς τη σεξουαλική ζωή, μάλλον προς το όχι κλίνω)

31 σχόλια:

gnik είπε...

Καλημέρα Μερόπη
Δεν είναι σίγουρο ότι επειδή ο Βill είχε μια αδυναμία στα πούρα το έκανε από στέρηση.
Πάντως πιστεύω ότι η σεξουαλική ζωή έχει κάποια σύνδεση και επέκταση στην καθημερινή ζωή του ανθρώπου, και αν κατά τύχη έχει και διοικητική θέση ίσως και στην λήψη των αποφάσεων του.
Γι αυτό και συνήθως λέμε ¨Τι περιμένεις από τον μ…κα¨.
Ή ¨Άντε μωρέ με την α…τη¨.
Σίγουρα θα το έχεις σκεφτεί και εσύ μερικές φορές ακούγοντας διάφορες αγορεύσεις.

vasikos metoxos είπε...

η κακομοίρα η Χίλαρι γι αυτό δεν πάει καλά. Την στηρίζει ο Μπίλ λοξοκοιτώντας για καμία αρπαχτή στο φτερό. Είναι δυνατόν Μερόπη μου να εμπιστευόσουν ποτέ τη γυναίκα του Πασχάλη για παράδειγμα να κάνει διαχείριση στο σπίτι σου? Αυτή ξύπνησε όταν το κέρατο είχε φθάσει στο ρετιρέ της διπλανής πολυκατοικίας και ο άντρας της είχε γίνει πολύτεκνος με τα εξώγαμα.
Έχει δίκιο ο κύριος με το πλακάτ. Αυτός άραγε ξέρει με ποιόν του τα χώνει η γυναίκα του?

Meropi είπε...

-@ gnik μου,
αυτό που πιστεύω εγώ είναι ότι η σεξουαλική ζωή επηρεάζει τον πολιτικό μόνο σε ακραίες περιπτώσεις. Π.χ. ένας σαδιστής που δέρνει την ερωτική του σύντροφο, δεν μπορώ να δεχτώ ότι μπορεί να παίρνει συνετές πολιτικές αποφάσεις. Την καλημέρα μου.

-@ Βασικέ μου Μέτοχε,
τη γυναίκα του Πασχάλη (και κάθε όμοια της) δεν την εμπιστεύομαι, όχι λόγω της σεξουαλικής της ζωής, αλλά λόγω της στάσης της απέναντι σε μια ανυπεράσπιστη ψυχούλα. Αυτή του εξώγαμου παιδιού του άντρα της. Εγώ αν ο άντρας μου έκανε εξώγαμο παιδί και ήταν πλήρως αδιάφορος και σκληρός μαζί του, θα θύμωνα με τον άντρα μου και όχι με το παιδί και τη μητέρα του.

Ανήρ Πάφιος είπε...

Εγώ πάλι νομίζω ότι η συγκεκριμένη έχει ικανότητες. Το ότι από ένα κέρατο από τον άνδρα της κατάφερε να βγάλει εκατομμύρια πουλώντας την ιστορία της σε βιβλίο και κατάφερε να εκμεταλλευτεί το ότι δεν τον χώρισε για να εκλεγεί γερουσιαστής (πράγμα που την έφερε σχεδόν στο κατώφλι του Λ. Οίκου) δείχνει ότι μιλάμε για μία ικανότατη, και ασταμάτητη γυναίκα. Άλλωστε ως γνωστον στα πρώτα έτη της θητείας Κλίντον, αυτή έκανε το κουμάντο...

phlou...flis είπε...

Δε με ενδιαφέρει ποιος θα εκλεγεί, δημοκρατικός(;) η ρεπουπλικάνος, αφού ΙΔΙΟΙ είναι. Δηλαδή όχι αυτοί αλλά οι άλλες (οι Εταιρείες). Αλλά και τι φταίει η ..φουκαριάρα για τα καμώματα του ανδρός της; Μάνω όμως στο χιούμορ του αμερικανού, που απ' ότι φαίνεται δεν είναι ...αμερικανάκι.

miss little sunshine είπε...

Μα το ότι δεν ικανοποιούσε τον άνδρα της δε σημαίνει gnik πως είναι αγάμητη. Αν ο άλλος είναι θεοβιτσιόζος, τι του φταίει το Χιλαράκι; Νομίζω πως κανείς δε μπορεί να "ικανοποιήσει την Αμερική". Ή μάλλον για να το θέσω σωστότερα, αυτοί που αναλαμβάνουν την εξουσία, υπερπροσπαθούν για να την ικανοποιήσουν, με τα γνωστά σε όλους μας αποτελέσματα.

Γιόζεφ Κ. είπε...

Εκτιμώ σαν το πιο έξυπνο πλακάτ που σηκώθηκε ποτέ κατά της κυρίας Κλίντον, η οποία αφου συμβιβάστηκε σε ένα τόσο σπουδαίο θέμα της ιδιωτικής της ζωής (τη Μόνικα φυσικά εννοώ), φαντάζομαι πώς θα συμπεριφερθεί αν εκλεγει πρόεδρος (κούφια η ώρα).

Ανώνυμος είπε...

Μερόπη, το αν δεν μπόρεσε η Χίλαρι να ικανοποιήσει τον άντρα της καμία απολύτως σχέση δεν έχει με τις ικανότητές της στην πολιτική. Ίσως και ο Μπιλ να μην την ικανοποιούσε και να ήταν ικανή στο να ικανοποιεί καλύτερους άντρες από τον βιτσιόζο Μπιλ.
Το θέμα είναι πως η κυρία είναι αδίστακτη στους στόχους που βάζει για τον εαυτό της και αυτός ήταν και ο λόγος που δεν πήρε διαζύγιο από τον Κλίντον. Σκόπευε από τότε στην προεδρία και ένα διαζύγιο θα τις αφαιρούσε πόντους στη διεκδίκηση του χρίσματος.
Και έτσι όμως, πάλι άτυχη στάθηκε γιατί σκόνταψε στο μαύρο που δείχνει πιο δυναμικός για το ρόλο του Κυβερνήτη-το αν είναι ας αφήσουμε να το δούμε όταν και αν εκλεγεί.
Το πλακάτ πάντως έτσι κι αλλιώς είναι μια καλή αφορμή για κάποιον που θέλει αλλά δεν βρίσκει άλλους λόγους να την μαυρίσει…
Καλό μεσημέρι.

Meropi είπε...

-grX μου,
να σου πω την αλήθεια το ότι δεν τον χώρισε τον Μπιλ δεν την κατακρίνω. Εξαρτάται βέβαια για ποιο λόγο δεν το έκανε. Αν δεν τον χώρισε γιατί τον πονούσε σαν τον άνθρωπο της που ζήσαν τόσα χρόνια μαζί με γεια της και χαρά της. Επιλήψιμο είναι αν δεν το έκανε μόνο και μόνο για τα αξιώματα...

-@ Φλούφλη μου,
συμφωνώ στο ότι δεν έφταιγε αυτή για τα καμώματα του Μπιλ.

-@miss little sunshine μου,
ναι πράγματι δεν φταίει αυτή για τη μη ικανοποίηση του Μπιλ.

Meropi είπε...

-@ Γιόζεφ Κ.μου,
καλώς μου ήρθες από τη γειτονιά μου. Στην αρχή νόμισα ότι είσαι ο Γεράσιμος... Λοιπόν όπως έγραφα και πιο πάνω, το ότι δεν χώρισε τον Μπιλ, δεν την κατακρίνω αν βέβαια ο λόγος που δεν το έκανε είναι γιατί είναι πολλά χρόνια μαζί και τον πονάει. Αν είναι αυτός που λες τότε είναι κατακριτέα.

-@ Syneas μου,
όσα αναφέρω πιο πάνω στον Γιόζεφ Κ. ισχύουν και για σένα. Ο τύπος πάντως με το πλακάτ είναι λίγο φαλλοκράτης. Αν ο άντρας ξενοκοιτάει, δεν σημαίνει ότι φταίει η γυναίκα του.

palioalitis είπε...

Μερόπη μου νομίζω ότι η σεξουαλική ζωή του πολιτικού δεν είναι δείγμα των ικανοτήτων του και στην πολιτική αρένα γιατί αν αυτό ίσχυε σίγουρα θα είχαμε δει βουλευτές να μοιράζουν DVD με τις επιδόσεις τους στο "κρεββάτι" για να πείσουν τους αναποφάσιστους!

gerasimos είπε...

Θυμήθηκα ένα παλιό ανέκδοτο που κυκλοφορούσε επί προεδρίας Κλίντον. Βρίσκονται η Χίλαρι με τον Μπιλ σ' ένα πρατήριο βενζίνης στο Illinois (ιδιαίτερη πατρίδα της Χίλαρι) και διαπιστώνουν ότι ο πρατηριούχος είναι παλιό φλερτ της Χίλαρι, από την εποχή του σχολείου. Της λέει λοιπόν ο Μπιλ
'είδες, αν δε με είχες παντρευτεί τώρα αντί για πρώτη κυρία, θα ήσουν σύζυγος βενζινά'. Και απαντά η Χίλαρι 'δεν κατάλαβες καλά. Αν δε σε είχα παντρευτεί και είχα παντρευτεί τον άνθρωπο αυτό, τώρα θα ήταν πρόεδρος'.

Meropi είπε...

-@ Παλιοαλήτη μου,
συμφωνώ μαζί σου...Φαντάζομαι δε π.χ. το...Σημίτη σ' αυτό το ρόλο. χα χα

-@ Γεράσιμε μου,
πολύ ωραίο το ανέκδοτο, δεν το ήξερα. Χα χα χα

Homo Sapiens είπε...

Εσείς τι νομίζετε;; Η σεξουαλική ζωή και κατ’ επέκταση η ιδιωτική ζωή του πολιτικού είναι δείγμα των ικανοτήτων του και στην πολιτική αρένα;;;

Πολύ ωραία ερώτηση αγαπητή μου Μερόπη.
Κάνω την υπόθεση ότι υπάρχει θετική συσχέτιση ερωτικής ζωής και πολιτικών ικανοτήτων και διατυπώνω το ερώτημα....Ποιο "διαμαντάκι" είναι ικανότερο: Σαρκοζί ή Μπερλουσκόνι? :)

Meropi είπε...

-@ homo sapiens μου,
συμπεραίνω ότι συμφωνείς λοιπόν ότι οι επιδόσεις στη σεξουαλική ζωή, δεν έχουν και πολλά να κάνουν με τις πολιτικές ικανότητες.

Σοφία είπε...

Φυσικά και δεν έχει σχέση το ένα με το άλλο. Προσωπικά η συγκεκριμένη πινακίδα θα με παρότρυνε να μαυρίσω τον Obama!

mortal είπε...

1) Βρίσκω πολύ έξυπνο το πλακάτ και μάλιστα για Αμερικάνους...

2) Πιστεύω πως η σεξουαλική και γενικά η ιδιωτική ζωή επηρεάζει, λίγο ως πολύ, τους διοικούντες. Πάντως δε νομίζω πως ο Μπιλ άφηνε ...απότιστη τη Χίλαρι. Απλά τουφέκιζε ό,τι πετούσε!

Meropi είπε...

-@ Σοφάκι μου,
καλημέρα. Συμφωνείς λοιπόν ότι είναι μάλλον άσχετη η σεξουαλική ζωή με τις πολιτικές ικανότητες.

-@ mortal μου
μάλλον προς το φαλλοκράτη βλέπω εγώ τον συγκεκριμένο Αμερικάνο, παρά έξυπνο. Την καλημέρα μου

Unknown είπε...

Δεν πάει καλά η Hillary κι ευτυχώς δηλαδή διότι δεν θα άντεχα... δεν έχει τις ικανότητες του Billy.
Obama-Edwards.

marianaonice είπε...

Πιστεύω Μερόπη μου, ότι σίγουρα η διαταραγμένη σεξουαλική ζωή, μας επηρρεάζει σε όλα, όσο για τη διοικητική ικανότητα και λήψη αποφάσεων, και εκεί επηρρεάζει αλλά δεν νομίζω πάντα αρνητικά. Υπάρχουν περιπτώσεις που κάποιος που στερείται στο συναισθηματικό και σεξουαλικό τομέα μπορεί να τα δώσει όλα στη διοικητική του δραστηριότητα!
Δεν μιλάμε βέβαια για άρρωστες καταστάσεις όπως πολύ σωστά επισημαίνεις και εσύ, δηλαδή για διαταραγμένους σεξουαλικά ανθρώπους με διαστροφές! Αυτοί σίγουρα άγονται και φέρονται από τα πάθη τους και είναι δύσκολο να φερθούν ισορροπημένα σε οποιοδήποτε τομέα της ζωής τους!
Καλό απόγευμα.

Κρίση Ταυτότητας είπε...

δεν πιστεύω πως το κέρατο επιρρεάζει την πολιτική σταδιοδρομία της Χίλαρη. Ίσα ίσα που αντέδρασε σωστά δεδομένου των κοινωνικών συνθηκών της χώρας της.
Το γεγονός όμως οτι είναι φαντασιόπληκτη με ενοχλεί!

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Γιατί, ο σύζυγός της την ικανοποίησε;
Πάντως εμένα δεν μου φαίνεται για ικανοποιημένη γυναίκα!

Ο άλλος είπε...

Ο κύριος με το πλακάτ έχει άδικο. Η Χίλαρι κατάφερε να μετατρέψει ένα απλό κέρατο σε συμφωνία για την προεδρία και αναρωτιόμαστε αν είναι ικανή;Βερνικωμένο κέρατο είναι.Και οι αμερικανοί έξυπνοι. Ψηφίζουμε την κερατού, να έχει και η γυναίκα μας μια κρυφή ελπίδα

Meropi είπε...

-@ Mariana μου προτιμάς τον Ομπάμα λοιπόν.

-@ Μαριάνα μου,
συμφωνώ μαζί σου κι εγώ αυτό πιστεύω.

-@ Κρίση Ταυτότητας καλώς μου ήρθες από τη γειτονιά μου. Λοιπόν κι εγώ πιστεύω ότι αντέδρασε καλά η Χίλαρι στην υπόθεση με τον άντρα της.

-@ Ελα ντε Ασκαρδαμυκτί μου!

-@ Άλλε μου, όπως αναφέρω και πιο πάνω, στο θέμα με το κέρατο νομίζω ότι αντέδρασε καλά.

... είπε...

Εγώ πάλι Μερόπη μου σκέφτομαι το εξής: όταν έχεις ξεφτιλιστεί ώς σύζυγος Κλίντον (τότε), πόσο θράσος χρειάζεται να εμφανίζεσαι πάλι με την αγία σου οικογένεια μπροστά στον αμερικανικό λαό και να ζητάς ψήφο...γιατί δενείναι τυχαίο ότι εφανίζεται συχνά πυκνά όλη η οικογένεια...σημειολογικά έχει νόημα.
Βέβαια μιλάμε και για τον αμερικάνικο λαό ε; Όχι για τους Σουηδούς..

mmexer είπε...

Την έχει στιγματίσει το γεγονός και θα την ακολουθεί για μια ζωή. Είτε το θέλει είτε όχι.
Αλλά δεν την επηρεάζει. Φυσικά και ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται στο αμέρικα. Με την Όπρα όλη μέρα πολύ πιθανόν χαχαχα

Μιμης Ζερβος είπε...

αν πάντως υπάρχει συσχέτιση, εξηγεί πολλά για τπυς πολιτικούς στην ελλάδα..

Κρίση Ταυτότητας είπε...

καλώς σας βρήκα!
Πάντως έχω την εντύπωση πως η Χίλαρη 'διαφημίζει' τον Μπιλλ ως πρώην πρόεδρο στο πλευρό της κι όχι σαν σύζηγο.
Περισσότερο όμως 'κυκλοφορεί' την κόρη της για να περάσει το μήνυμα πως βρίσκεται κοντά στη νεολαία.

tractatus είπε...

Καλά άνοιξες μέγα θέμα!!! Κατ'αρχήν στη Βουλή βλέπεις εσύ κάποιον που είναι ερωτεύσιμος; Η τέλος πάντων βλέπεις όσους έχουν αναγνωρισιμότητα πλήν των καλλιτεχνών να κινούν το ενδιαφέρον; Νομίζω οτι ακριβώς επειδή επιδίδονται σε όλα τα άλλα θεάματα ως ένα είδος κατάκτησης, ε! υστερούν στο να αισθάνονται ως κανονικοί άνθρωποι και να σκιρτούν στην κανονική ζωή....ξεχνούν πώς είναι να αρέσεις γι' αυτό που είσαι και όχι γι' αυτό που κατέχεις....Το θέμα είναι οταν τελικά απομακρύνονται απο αυτή τη φασαρία και επιστρέφουν στη κοινή ζωή...αν ήσαν τυχεροί μπορεί και να είναι εκεί ένας πράγματι δικός τους άνθρωπος αλλιώς έχουν να κάνουν απλά με μια 'βαλίτσα' που είναι αναγκασμένοι να τη κουβαλήσουν μιάς και τόσα χρόνια την είχαν εγκαταλείψει ή την αντικαταστούσαν κατά καιρούς...αλλά τι να κάνουμε έτσι είναι η ζωη δεν μπορείς να τάχεις όλα; Και ως προς τον έρωτα θα πρέπει να τον ποτίζεις για να τον διατηρείς φρέσκο...οσο για την αγάπη...μεγάλη κατάκτηση...θέλει αφοσίωση ...Σου έχω αφιέρωση στο blog μοθ Μερόπη...έλα και δεν θα χάσεις!!!χαχαχα

Meropi είπε...

-@ kermit μου,
αν ο λόγος που η Χίλαρι εμφανίζεται αγαπημένη με τον άντρα της είναι μόνο η φιλοδοξία της να γίνει Πρόεδρος τότε είναι κατακριτέα. Όμως αν τον έχει συγχωρήσει πραγματικά γιατί είναι ο άνθρωπος της, τότε καλά κάνει.

-@ mmexer μου,
πράγματι την έχει στιγματίσει το γεγονός. Αυτά έχει όμως η διασημότητα.

-@Μιμης Ζερβος καλώς μου ήρθες από τη γειτονιά μου. Έχεις δίκιο αν υπάρχει σχέση τότε σχεδόν όλοι οι πολιτικοί τα πάνω χάλια σ' αυτόν τον τομέα. Χα χα χα

Meropi είπε...

-@ Κρίση Ταυτότητας
καλώς ήρθες από τη γειτονιά μου. Όπως γράφω και πιο πάνω, αν ο λόγος που η Χίλαρι εμφανίζεται αγαπημένη με τον άντρα της είναι μόνο η φιλοδοξία της να γίνει Πρόεδρος τότε είναι κατακριτέα. Μήπως όμως τον πονά πραγματικά;;;

-@ tractatus μου στη Βουλή ελάχιστοι έως καθούλου είναι ερωτεύσιμοι.
ήρθα από το μπλογκ σου και συγκινήθηκα. Σ' ευχαριστώ πολύ