Η Μερόπη αστειεύεται

Η Μερόπη αστειεύεται

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

Ιδού η ευκαιρία σου να γελοιοποιηθείς!


Τα δυνατά γέλια της κόρης μου που παρακολουθούσε κάποια τηλεοπτική εκπομπή, μου κίνησαν την περιέργεια και μ’ έκοψαν από την ανάγνωση ενός βιβλίου. «Γιατί γελάς? Βλέπεις καμιά κωμωδία?» τη ρώτησα. «Η κωμωδία ωχριά μπροστά σ’ αυτό που βλέπω. Έλα να δεις, να γελάσεις κι εσύ» μου απάντησε. Κάθησα από περιέργεια να παρακολουθήσω. Και πραγματικά γέλασα. Πικρά όμως. Επρόκειτο για την τηλεοπτική εκπομπή του AΝΤ1 “X Factor”. Μια εκπομπή που υποτίθεται ψάχνει για ταλέντα στο τραγούδι, προκειμένου να τα αναδείξει. Αντιγράφω από το δελτίο τύπου του τηλεοπτικού σταθμού (το βρήκα μετά, ψάχνοντας στο διαδίκτυο):

«Στόχος του X Factor είναι να δώσει την ευκαιρία σε όλα εκείνα τα ταλέντα που αξίζουν και έχουν τις απαραίτητες προδιαγραφές να ακολουθήσουν μια άκρως επιτυχημένη πορεία στο χώρο της μουσικής. Πρόκειται για ένα μουσικό διαγωνισμό που προβάλλεται με εξαιρετική επιτυχία σε πολλές χώρες του εξωτερικού και έχει αναδείξει ορισμένα από τα μεγαλύτερα νέα ταλέντα στο χώρο της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας (π.χ. Leona Lewis)…..»

Απ’ αυτό που είδα όμως εγώ να προβάλλεται και συγκεκριμένα είδα να προβάλλονται, μεταξύ άλλων, άνθρωποι ιδιαίτερα παράφωνοι, άνθρωποι προβληματικοί που δεν τραγουδούσαν, αλλά «διάβαζαν» από ένα χαρτί , άνθρωποι που κουνιόντουσαν σαν φιγούρες του καραγκιόζη κλπ, μου φάνηκε ότι ο τηλεοπτικός σταθμός AΝΤ1 ενδιαφέρεται εξίσου (για να μην πω περισσότερο) για την «ανάδειξη» ψυχοπαθητικών προσωπικοτήτων, που «νομίζουν» ότι έχουν ταλέντο στη μουσική και στο τραγούδι. Και αυτό για να κάνει τους τηλεθεατές του να γελάσουν. Βοηθά αυτούς τους δύστυχους να γελοιοποιούνται πανελληνίως, για να έχει θεαματικότητα. Αναδεικνύει την «αφέλεια» τους ή μάλλον τη «βλακεία» τους και το χαίρεται. Εκτός λοιπόν από την ανάδειξη των πιο ταλαντούχων (?) τραγουδιστών, ενδιαφέρεται εξίσου και για την ανάδειξη των πιο αστείων (για να μην πω γελοίων) «ψώνιων». Αδιαφορώντας επιδεικτικά για την επίδραση που θα έχει αυτή η αρνητική δημοσιότητα που παίρνουν στην ήδη όχι και τόσο ισορροπημένη προσωπικότητα τους (για να μην πω διαταραγμένη που είναι υπερβολικός όρος).

Στη συγκεκριμένη εκπομπή που παρακολούθησα εγώ, είδα ένα συμπατριώτη μου Κύπριο, εμφανώς παράφωνο, μη έχοντας όμως επίγνωση των δυνατοτήτων του, να είναι θυμωμένος με την «κριτική επιτροπή» που δεν αναγνώρισε το «ταλέντο» του! Ήταν ιδιαίτερα επιθετικός μαζί τους, όταν τον απέρριψαν. Βγαίνοντας μάλιστα από το χώρο της ακρόασης, αποκάλεσε τον ένα από αυτούς «μ…..α». Ίσως για να τον εκδικηθούν, μετέδωσαν την ακρόαση του, αλλοιώνοντας όμως επίτηδες στην τελευταία συλλαβή κάθε στίχου τον ήχο (έτσι φάνηκε όχι μόνο σε μένα, αλλά και στην κόρη μου). Δεν φτάνει που ήταν παράφωνος, παρουσιάστηκε από την παραγωγή (δολίως) να έχει ένα έντονο και ιδιαίτερα παράφωνο vibrato (τρεμούλιασμα) στο τέλος του στίχου, που προκαλούσε πράγματι πολύ γέλιο. Μέχρι κι εγώ γέλασα. Μετά όμως συνήλθα και σκέφτηκα. Αν δεν είναι αυτό παράνομη προσβολή της προσωπικότητας (άρθρο 57 του Αστικού Κώδικα), τότε τι είναι? Θα μου πει κανείς, ότι τόσο αυτός, όσο και όλοι οι άλλοι που σπεύδουν κατά χιλιάδες εκεί, ξέρουν τι θα συναντήσουν. Και ξέρουν, από προηγούμενους παρόμοιους «διαγωνισμούς», ότι κινδυνεύουν να εξευτελιστούν. Και τρόπον τινα το αποδέχονται. Αυτό όμως δεν αναιρεί την προσβολή της προσωπικότητας τους. Το πολύ πολύ να θεμελιώνει τη λεγόμενη στη νομική ορολογία «συνυπαιτιότητα του παθόντος».

39 σχόλια:

Roadartist είπε...

Δε μπορώ να συμφωνήσω περισσότερο! Μου έστειλαν κατι ενδεικτικα βιντεακια apo to youtube. Δεν την βλεπω και ουτε θελω! Καλημέρα!!!

ο δείμος του πολίτη είπε...

Μου φαίνεται ότι και η λέξη γελοιοποίηση είναι πολύ φτωχή για να δόσει το ακριβές νόημα όσων ακολουθούν μιας τέτοιας εμφάνισης. Και το ζήτημα είναι ότι δε φταίει απλά η εκπομπή, δε φταίει απλά ο καθένας που θέλει να εμφανιστεί στο γυαλί για το λέει στον περίγυρό του και να αισθανθεί κάποιος, αλλά πρωτίστως ότι έτσι καλλιεργείται το πρότυπο των 10 λεπτών (βλ. τη σχετική χολυγουντιανή ταινία).

stalamatia είπε...

Αχ βρε Μερόπη μου,όλα αυτά τα χρόνια από τότε που έδειχνε το Μπικ Μπράδερ και όλα τα συναφή ,εγώ δεν έβλεπα καθόλου αυτές τις εκπομπές.
Πριν λίγες μέρες μου λέει η αδελφή μου από Κύπρο δες το Χ φάκτορ είναι γυρισμένο στη Κύπρο.Αντε λέω ας δω ,πέθανα στα γέλια η αλήθεια είναι αυτή,όμως δεν μπορώ να πω ότι θα κάτσω να το ξαναδώ.Δεν μπορώ και δεν θέλω να γελώ με το κάθε νούμερο που νομίζει ότι έχει ταλέντο.Οπότε πιθανόν να (χάσω ) και τα αληθινά ταλέντα.Ποσώς με ενδιαφέρει.Καλή βδομάδα.

Ανώνυμος είπε...

Μερόπη κάθε φορά που ανοίγουμε τον ΑΝΤ1, κάθε φορά που επιλέγουμε τα συγκεκριμένα αποσπάσματα στο YouTube, είναι σαν να ψηφίζουμε. Οι web servers και τα μηχανάκια της AGB καταγράφουν και δίνουν αξία στο προϊόν της γελοιοποίησης. Ας μην τους ξαναψηφίσουμε κι ας πείσουμε όσους μπορούμε να κάνουν το ίδιο. Όχι γιατί κάποιοι γελοιοποιούνται με δική τους θέληση (αυτοί μπορεί και να το διασκεδάζουν) αλλά γιατί σιγά σιγά η αισθητική μας κυριαρχείται από το γελοίο.
(Όχι πως ελπίζω ότι μπορεί ν' αλλάξει κάτι).

Anti-Christos είπε...

Δεν νομίζω να προσβάλλει ο ΑΝΤ1 τις προσωπικότητες τους. Αυτοί τες προσβάλλουν μη έχοντας το γνώθι σ'αυτόν.

Δηλαδή, αν σε μια πολιτική εκπομπή βγει ένας πολιτικός και λέει ανοησίες, θα φταίει ο ΑΝΤ1, για προσβολή της προσωπικότητάς του;

Ο καθένας παίρνει τα ρίσκα του όταν εκτίθεται...

VAD είπε...

Τόσα και τόσα τηλεπαίγνιδα αυτού του τύπου προσβάλλουν το κοινό αισθημα,όμως εχουν το κοινό τους ρε γμτ,πώς γίνεται;

Swell είπε...

Kαλησπέρα Μερόπη,

Δεν είναι νομίζω τυχαίο ότι πρόκειται για τον ΑΝΤ1, ένα κατ' εξοχήν Μέσο Μαζικής Εξαχρείωσης...

Ανώνυμος είπε...

Την συγκεκριμένη, αλλά και άλλες παρόμοιες εκπομπές, τις γνωρίζω από το Λαζόπουλο (που επιλέγει τα καλύτερα μάλλον) και δεν το κρύβω ότι γελάω μέχρι δακρύων!
Δεν κρύβω επίσης ότι δεν λυπάμαι κανέναν από όλους αυτούς που πάνε ξυπόλυτοι στ΄ αγκάθια.
Το να λέμε ότι είναι ψυχικά διαταραγμένοι, νομίζω ότι τους προσβάλουμε περισσότερο. Μια χαρά είναι τα παιδιά, απλά έχουν κι αυτά το δικό τους ψώνιο που με τον καιρό θα τους περάσει.

Albedo_Zero είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Albedo_Zero είπε...

Παιδιά, τίποτα δεν είναι τυχαίο και κανείς δεν μπορεί να τους αγγίξει. Βάζοντας την υπογραφή του, ο οποιοσδήποτε, για συμμετοχή σε αυτά τα παιχνίδια, αυτόματα δίνει, εν λευκώ, νομικό δικαίωμα (σιδεροκέφαλο) τηλεοπτικής εκμετάλλευσης της παρουσίας του εκει.
Καμία νομική οντότητα (π.χ. Αρχή Ραδιοτηλεόρασης) δεν μπορεί να επέμβει, εκτός αν πρόκειται για ανήλικους (χωρίς την γραπτή άδεια του γονιού) ή άτομα με ψυχολογικά προβλήματα. Άρα από την στιγμή που δεν υπάρχει κανένα παράπονο, κανένας δεν πορεί να επέμβει αυτεπάγγελτα. Και ποιός είναι αυτός που θα τολμησει να συμπεράνει ότι ο Χ συμμετέχοντας που ξεφτιλίζεται έχει ψυχολογικά προβλήματα και άρα θα επέμβει εκ μέρους του. Δεν γίνεται. Οι μόνοι που μπορούν να κάνουν κάτι είστε εσείς, εγώ, όλοι μας. Με το να μην τους βλέπουμε, να μην τους αγοράζουμε,να μην....να μην...
Σωτήρες και προστάτες του ηθικού και αγελικά πλασμένου κόσμου μας δεν υπάρχουν.

DaNaH είπε...

Η αλήθεια είναι ότι φέτος το παραέκαναν. Επειδή έχω παρακολουθήσει όλες τις οντισιόν, τόσο πέρσι όσο κα φέτος (κυρίως για να γελάω και εγώ με τους παράφωνους :P) θέλω να σημειώσω ότι αυτά που πρόβαλε το κανάλι φέτος δεν συγκρίνονται καθόλου με τα περσινά. Από τις οντισιόν ακόμα, πέρσι μας έδειχναν περισσότερα πραγματικά ταλέντα ανάμεσα στην "σκαρταδούρα".

Φέτος φαίνεται έχουν αποφασίσει να κρατήσουν αυτούς που διάλεξαν τελικά "κρυφούς" καθώς ούτε στο 2ο στάδιο που προβλήθηκε το Σάββατο μας έδειξαν αναλυτικά τις φωνές και τo ταλέντo αυτών που πέρασαν στη δεύτερη φάση (8 για κάθε ομάδα από τους οποίους θα περάσουν 4 στα live).

Πραγματικά φέτος αυτοί που ένιωθα ότι άξιζαν ήταν 4-5 και δεν μπορεί!

Συμφωνώ απόλυτα με όσα λες, αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν γνώθι σαυτόν και ούτε αξιοπρέπεια και βγαίνουν και ρεζιλεύονται. Δεν αποκλείεται δε να έχουν και άλλου είδους προβλήματα όπως αναφέρεις.

Εγώ όμως εξακολουθώ να γελάω με την ψυχή μου όταν βλέπω άτομα τόσο παράφωνα να λένε ότι τραγουδάνε καλά. Είναι κωμικοτραγικό βέβαια το όλο σκηνικό! Αλλά φαίνεται μας λείπει αρκετά το γέλιο από τη ζωή μας, που ας συμπληρώνεται με αυτά τα "νούμερα", δεν πειράζει!

Συγγνώμη για το μεγάλο σχόλιο! :)

Meropi είπε...

-@ Roadartist μου,
την καλησπέρα μου. Επίτηδες κι εγώ δεν έβαλα βιντεάκια από το youtube, για να μη συνεργήσω κι εγώ στη γελοιοποίηση αυτών των ανθρώπων.

-@Δείμο μου,
με λίγα λόγια φταίνε πολλά. Και πάνω απ' όλα φταίει η καλλιέργεια ψεύτικων προτύπων από την τηλεόραση.

Meropi είπε...

-@stalamatia μου,
κι εγώ αυτό το επεισόδιο με την Κύπρο είδα. Είδα "νούμερα" και έφριξα. Χα χα χα!

-@Απόγονε μου,
όπως λέω και πιο πάνω, δεν έβαλα βιντεάκι από την εκπομπή, για να μη συμβάλω στον επιδιωκόμενο σκοπό της.

Meropi είπε...

-@Anti-Christos μου,
νομίζω ότι έχεις ξανάρθει από το ιστολόγιο μου, έτσι δεν είναι? Αν όχι, σου εύχομαι καλώς ήρθες.
Όσον αφορά την προσβολή της προσωπικότητας στη συγκεκριμένη περίπτωση που αναφέρω, δηλ. αυτού που επίτηδες πείραξαν τον ήχο, για να φανεί πιο παράφωνος και αστείος, νομίζω ότι έχει γίνει προσβολή της προσωπικότητας του από τον τηλεοπτικό σταθμό. Ανεξάρτητα του ότι έχει κι αυτός μια συνυπαιτιότητα γι' αυτό.

-@ Vad μου,
έχουν το κοινό τους, γιατί είναι μεγάλος πειρασμός το να γελάς σε βάρος του άλλου!

Gee Pontius είπε...

Το έχω ξαναπεί η τηλεόραση μεταδίδει ματς, όπερες, σπάνια καλές εκπομπές (πατιναζ π.χ.)και μετά...πάπαλα.
Οποιος βλέπει οτιδήποτε άλλο είναι άξιος της τύχης του.
Σωστά τα λέει ο απόγονος

Meropi είπε...

-@ Swell μου,
πολύ καλά τον χαρακτηρίζεις το σταθμό. Χα χα χα!

-@syneas μου,
μπορεί να μην είναι ψυχικά διαταραγμένοι (ελάχιστοι ίσως να είναι και τέτοιοι), αλλά μια ανισορροπία την έχουν αρκετοί από αυτούς!!
Δεν αρνούμαι ότι κι εγώ γέλασα, αλλά συγχρόνως αναλογίστηκα κι αυτά που γράφω (για να μην τα επαναλαμβάνω). Χα χα χα!

Meropi είπε...

-@ Michael μου,
καλώς μου ήρθες από τη γειτονιά μου. Νομίζω ότι πρώτη φορά έρχεσαι.
Σ' αυτά που γράφεις, έχεις δίκιο. Δεν μπορεί κανείς να επέμβει εκ μέρους αυτών που γελοιοποιούνται, παρά μόνο οι ίδιοι. Και στην προσβολή της προσωπικότητας που αναφέρω μόνο οι ίδιοι μπορούν να επέμβουν, ζητώντας αποκατάσταση. Πλην όμως όλοι εμείς ως τηλεθεατές μπορούμε να κριτικάρουμε το προϊόν και τη χαμηλή ποιότητα του. Και να το αγνοήσουμε.

Meropi είπε...

-@ gpoint μου,
μη μου πεις ότι σου αρέσει το ...πατινάζ!!!! Μήπως είσαι θαυμαστής και του Κωστάλα?

Ανώνυμος είπε...

οτι γινεται και στα παατραγουδα του αλτερ...τι να πω αν αυτο ειναι τηλεοραση προτιμω το ραδιο ή τα βιβλια

Meropi είπε...

-@Δανάη μου,
κι εγώ σ' αυτήν την εκπομπή είδα, είναι αλήθεια, πολλά "νούμερα"!! Γι' αυτό λέω ότι τον τηλεοπτικό σταθμό τον ενδιαφέρει και η προβολή αυτών των "νουμέρων" μαζί με τα ταλέντα!!

Meropi είπε...

-@ ψαχασθενή μου,
καλώς μου ήρθες κι εσύ από τη γειτονιά μου. Αλήθεια γιατί "ψαχασθενής" και όχι "ψυχασθενής"???
Το ράδιο και τα βιβλία είναι σαφώς πιο καλά. Αλλά καμιά φορά χρειάζεται να δούμε και κάτι εντελώς ανέμελο, χωρίς προβληματισμό. Και τότε μπαίνει η τηλεόραση. Βέβαια αυτό που είδα στο X-Factor πρόκειται για υποκουλτούρα και δεν απέχει πολύ από τα "παρατράγουδα" της Πάνια!!! Χα χα χα!

Vam33 είπε...

Τo συγκεκριμένο πρόγραμμα δεν γίνεται να το δούμε ούτε στην πλάκα.Αυτοί που γελοιοποιούνται εκτός απο κάποιες εξαιρεσείς ,μήπως έχουν και οι ίδιοι ευθύνη ;
Καλημέρες

ikor είπε...

Δυστυχώς Μερόπη μου, το πάθος για δημοσιότητα είναι σήμερα ισχυρότερο από την ντροπή της (αυτο)γελοιοποίησης...

marianaonice είπε...

Ναι ναι!!
Σωστά προσβολή της προσωπικότητας με συνυπαιτιότητα του παθόντος!!
Απίστευτη είσαι Μερόπη μου!!
Τέλεια την ενέταξες στη νομική σκέψη αυτή τη γελιότητα!!
Καλό ξημέρωμα.

Ασκαρδαμυκτί είπε...

βρε Μεροπίτσα, πού το πας πού το φέρνεις, στον Αστικό Κώδικα το γυρίζεις!

phlou...flis είπε...

προσβολή της προσωπικότητας ή αυτογελοιοποίηση, ματαιοδοξία στο φουλ και δε ξέρω κι εγώ τί άλλο; Εμ κι αυτοί που τα παρακολουθούν και ανεβάζουν τις ακροαματικότητες; Τι να πούμε γι αυτούς; Γιατί αν τους γυρίζαμε την πλάτη, θα έκλειναν τα μαγαζάκια στους.

leondokardos είπε...

Είδα χθές την εκπομπή αυτή. Γελοιοποιείται ο καθένας που πέρνει μέρος εκεί, κάθε ένας που νομίζει οτι έχει ταλέντο και είναι απαράδεκτο να βλέπουμε τους τέσσερης κριτές να χασκογελούν με τη κατάντια αυτών που συμμετέχουν.
Έδω θα έπρεπε να επέμβει το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο.

patsiouri είπε...

Καλά ούτε καν, αλλάζω κανάλι αμέσως αν τυχόν πέσω σε κάτι από δαύτα...

Meropi είπε...

-@Vam μου,
αυτό λέω κι εγώ ότι έχουν κι αυτοί ευθύνη, χωρίς να αναιρείται έτσι και η ευθύνη του τηλεοπτικού σταθμού.
Την καλημέρα μου.

-@ikor μου,
νομίζω ότι αρκετοί από αυτούς που γελοιοποιούνται δεν έχουν το γνώθι σ' αυτόν.

Meropi είπε...

-@Μαριάνα μου,
τι να κάνουμε? Το έχουμε το χούι να σκεφτόμαστε νομικά!! Χα χα χα!

-@Ασκάρ μου,
καμιά φορά το γυρίζω και στον Ποινικό Κώδικα!!! Χα χα χα!!!

Meropi είπε...

-@Φλούφλη μου,
η χαρά του να βλέπεις τον άλλο να εξευτελίζεται είναι μεγάλος πειρασμός!! Γι' αυτό έχουν ακροαματικότητα!

-@Λεοντόκαρδε μου,
Αχ το χάλι μας το τηλεοπτικό είναι μεγάλο! Το ΕΣΡ έχει πολλή δουλειά να κάνει.

-@Πατσιούρι μου,
Καλά κάνεις και αλλάζεις κανάλι.

δεσποιναριον είπε...

Αν ο τηλεοπτικος σταθμος δεν επιυθμουσε να γελοιοποιησει τους ανθρωπους θα μπορουσε να τους κοψει διακριτικα εκ των πρωτερων και να μη τους βγαλει ζωντανα. Εκει φαινεται η σοβαροτητα του σταθμου. Αλλα απαξ και το κανει δεν αμφιβαλλω οτι ειναι νομικα καλυμμενος. Ολα με τη θεληση τους. Προσωπικα πιστευω οτι φταιει ο σταθμος και οχι ο καθε φουκαρας που ονειρευεται μια καλυτερη μερα. Καλημερα Μεροπακιον.

Ευάγγελος είπε...

Στην ανακύκλωση της γελοιοποίησης συμβάλλουν μετά την προβολή της εκπομπής κι όλες οι άλλες life style εκπομπές, που μεταδίδουν αποσπασματικά κάποιες "περιπτώσεις" που έβγαλαν γέλιο. Την πρώτη και κύρια ευθύνη έχουν πάντως -κατά τη γνώμη μου- όσοι επιλέγουν να εκτεθούν με τη συμμετοχή τους. Σε χαιρετώ εγκάρδια!

Ανώνυμος είπε...

Μερόπη μου, μου άρεσε πολύ η ανάρτησή σου. Συμφωνώ με όσα γράφεις. Σίγουρα αυτοί που πάνε εκεί είναι γνώστες της κατάστασης και φέρουν και εκείνοι ευθύνη γιατί ουσιαστικά κάπως δίνουν έγκριση για την γελοιοποίησή τους. Όμως τα ΜΜΕ είναι επικύνδυνα γιατί υπάρχουν άτομα που δεν μπορούν να αντιληφθούν τα στοιχειώδη λόγω διαφόρων προβλημάτων ψυχικής η πνευματικής υγείας. Εκεί τί γίνεται? Ποιος προστατεύει αυτά τα άτομα? Πόσο εξευτελισμό πλέον να αντέξει ο τηλεθεατής? Πρέπει να υπάρχει ένα όριο στον εξευτελισμό της ανθρώπινης υπαρξης επιτέλους!!!

Meropi είπε...

Αγαπημένοι μου φίλοι
-@ δεσποιναριον
-@ Ευάγγελε και
-@ Αντιγόνη
σας ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο σας. Επαγγελματικοί λόγοι τις τελευταίες μέρες με κρατούν μακριά από το blog μου. Με συγχωρείτε που άργησα να σας απαντήσω

Unknown είπε...

thank god, υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι που αηδιάζουν με την κατάντια που προωθείται ως "ψυχαγωγική-reality εκπομπή"...
Συμφωνώ με κάθε γραμμή του κειμένου σου Μερόπη

Meropi είπε...

-@Διονύση μου,
καλώς μου ήρθες από το ιστολόγιο μου. Χαίρομαι που συμφωνείς μαζί μου.

Natassa είπε...

είναι και αυτο μια μικρή απεικόνιση της πραγματικότητας που ζούμε, ελλειψη σεβασμού, ελλειψη ηθικής, μιζέρια και κακομοιριά, ...κάνουν ένα show και ποστάρουν στο να μαζέψουν όλα τα νούμερα και να γελάει ο τηλεθεατής μαζί τους(έχω νοιώσει ακριβώς το ίδιο με σένα, και γέλασα και σκέφθηκα ...) \αν ήταν υγιής η κοινωνία μας, θα έκαναν ένα show με πραγματικά ταλέντα και μάλιστα θα είχαν και μεγαλύτερη τηλεθέαση ...τι να πει κανείς ...

Meropi είπε...

-@Natassa μου,
δυστυχώς η τηλεθέαση συχνά στηρίζεται στη διάθεση του θεατή να γελά σε βάρος του άλλου!