Η Μερόπη αστειεύεται

Η Μερόπη αστειεύεται

Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2018

Να μαι και πάλι εδώ!


Πώς πέρασαν πέντε χρόνια από την τελευταία μου ανάρτηση! Και να μαι τώρα, ξανά blogger.  Προτιμώ, προς το παρόν, να ξεδίνω στο blog, παρά να δημιουργήσω facebook κλπ. Πείτε με παλιομοδίτισσα. Βέβαια, ποτέ δεν λέω ποτέ.
Λοιπόν τι λέγαμε; Α, ναι, ότι πέρασαν πέντε χρόνια. Και τι δεν συνέβη μέσα σ' αυτό το διάστημα. Από μνημόνιο σε μνημόνιο πήγαμε, από μείωση σε μείωση (μισθών και συντάξεων, όχι τιμών), από φόρο σε φόρο κλπ. Οι αντιμνημονιακοί γίνανε οι πιο συνεπείς μνημονιακοί και οι μνημονιακοί ...μείνανε μνημονιακοί. Τώρα πια οι μόνοι που δεν πείστηκαν ότι τα μνημόνια ήταν αναγκαία για να ξεφύγουμε από τη χρεοκοπία είναι η Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ. Α, ναι ξέχασα τον Λαφαζάνη, τη Ζωή και τον...Βαρουφάκη. 
Ας έρθουμε τώρα σε μένα, στις εξελίξεις τις δικές μου.  
Στα προσωπικά: Έγινα γιαγιά! Η γιαγιά Μερόπη. Τι ωραίος τίτλος! 
Στα επαγγελματικά: Είμαι συνταξιούχος εδώ και έξι μήνες.  Συνταξιούχος Δικαστής. Πόσοι από εσάς, άραγε, είχαν μαντέψει, τόσα χρόνια, ότι ήμουν Δικαστής; Τώρα θα τα λέμε από εδώ, πιο συχνά, πιο ελεύθερα. Ελπίζω να συναντήσω και πάλι εδώ παλιούς μου "φίλους". 
Αυτά για σήμερα. Θα τα ξαναπούμε σύντομα. 
Υ.Γ. Όχι, δεν έχω γίνει ακόμη σαν την κυρία της φωτογραφίας. Κρατιέμαι. 3 σχόλια:

Aceras Anthropophorum είπε...

Καλώς όρισες αλλά οι κάμαρες των μπλόγκς είναι μάλλον όφκαιρες. Ο μόνος τρόπος να θωρούν οι άλλοι ότι υπάρχεις είναι να έχεις έναν φέιζπουκ που σου κάμνει διαφήμηση ότι έκαμες ανάρτηση. Να φανταστείς ότι μέχρι και εγώ έκαμα σελίδα φέιζπουκ. Γράφω τες αναρτήσεις εδώ, τζιαι ότι είναι κουτσομπολιό, λάικ, τζιαι ποτούτα τα κοινωνικά λαμβάνουν μέρος εκεί που πάει ο "λαός". Έβαλα τα κυπριακά μπόγκς εδώ thecyprusblogs.blogspot.com τζιαι έβαλα σε τζιαι σένα. Απο κεί είδα ότι αναστήθηκες :)

VAD είπε...

Μερόπη,Κι εγω συμπληρωνω 4 χρόνια μακριά απ'το μπλογκ,αποχωρησα επειδή θεώρησα οτι είπα αυτα που ειχα να πω,ταυτόχρονα αποχωρησαν και παρα πολύ παλοί μπλογκεραίοι,γέμισαν τα μπλόγκια,"ποιήτριες", επίδοξα νομπελ λογοτεχνίας,"δημιουργές"(...και κάλτσες πλέκω!και ποτήρια ζωγραφίζω,και σκουλαρίκια κατασκευάζω!),μαγέρισσες και δε συμμαζευεται,ε,αυτό δεν ειναι μπλόγκινγκ... αραιωσε πολύ το τοπίο,δυστυχώς πέρασε η εποχή του καλού μπλογκινγκ,όλοι το ρίξαμε στο ευκολο φεϊσμπούκι....Δεν γραφω πια,αλλά θα σε διαβαζω οπωσδήποτε...

Meropi είπε...


Πόσο χαίρομαι, Aceras Anthropophorum και VAD, που σας ξαναβρίσκω! Θα τα λέμε από εδώ, προς το παρόν. Θα το ξανασκεφτώ το θέμα του facebook. Ίσως το κάνω κάποια στιγμή.