Η Μερόπη αστειεύεται

Η Μερόπη αστειεύεται

Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

Περί σκουπιδιών ο λόγος....


Ο Δήμαρχος του Πειραιά Παναγιώτης Φασούλας, επισκέφθηκε τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και κατέθεσε αίτηση για εισαγγελική έρευνα, για την κατάληψη που συνεχίζεται εδώ και 5 ημέρες της εισόδου των ΧΥΤΑ της Φυλής, με αποτέλεσμα να μην γίνεται αποκομιδή των σκουπιδιών στον Πειραιά και σε άλλους Δήμους της Αττικής. Ας σημειωθεί ότι η κατάληψη αυτή γίνεται από μια ομάδα ανθρώπων που δεν επιτρέπουν στα φορτηγά των Δήμων να προσεγγίζουν και να αδειάζουν τα σκουπίδια, χωρίς να υπάρχει απεργία που να έχει ανακοινωθεί επίσημα.  Όπως επισήμανε δε ο Δήμαρχος "οι τόνοι σκουπιδιών που έχουν συσσωρευτεί έξω από σχολεία και νοσοκομεία της πόλης, αποτελούν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία».
Πώς σας φαίνεται η πιο πάνω ενέργεια του Δημάρχου Πειραιά? Επίθεση στο δικαίωμα των εργαζομένων που παλεύουν ενάντια στην επίθεση που δέχονται? Έτσι τη χαρακτηρίζει ο «Ριζοσπάστης». Χριστός κι Απόστολος! Αν κατάλαβα καλά οι εργαζόμενοι στην τοπική αυτοδιοίκηση "παλεύουν" ενάντια στην επίθεση που δέχονται  (όχι πάντως από μας) χρησιμοποιώντας ως όπλο τα σκουπίδια. Μόνο που το όπλο τους το στρέφουν εναντίον μας.  Δεν μας φτάνει η οικονομική κρίση, πνιγόμαστε και από τα σκουπίδια από πάνω. Ή εγώ χάσει πια τα φιλεργατικά μου αισθήματα ή ο «Ριζοσπάστης» έχασε τα κοινωνικά του αντανακλαστικά!
Λέτε να συμβαίνει το πρώτο?

------------------------- 
Υ.Γ.  Προς άρση κάθε παρεξηγήσεως, δηλώνω ότι δεν είμαι ψηφοφόρος ή οπαδός του Π. Φασούλα

8 σχόλια:

Side21 είπε...

Μωραίνει Κύριος ...
Κάποιοι μου φαίνεται
έχουν χάσει εντελώς το μέτρο
των κοινωνικών διεκδικήσεων !!!
Αυτό δεν λέγεται αγώνας παρά ομηρεία ...
Ειδικά σε περιπτώσεις που κινδυνεύει
η υγεία των πολιτών είναι απαράδεκτο.
Ας φανταστούν οι ανεγκέφαλοι πως βρίσκονται στο χειρουργείο με ανοιγμένη την κοιλιά κι ο ιατρός τους λέει "Σταματάω για δίωρη στάση εργασίας" !!!
Βέβαια κι ο Φασούλας έχει καταντήσει
τον Πειραιά ένα απέραντο σκουπιδότοπο.
Την περασμένη βδομάδα ήμουν εκεί.
Ποτέ δεν ήταν τόσο χάλια ...

Pink_Fish είπε...

Εγώ ξέρεις τι λέω? Να μαζέψω τα σκουπίδια από ΟΛΟΥΣ τους κάδους στη γειτονιά μου και να πάω να τα αφήσω έξω από το σπίτι του. Να δούμε, θα του αρέσει? Άντε, γιατί έχουμε χάσει πια το μέτρο...

Ανώνυμος είπε...

Μερόπη δε μπορείς να περιμένεις κάτι καλύτερο απο ανθρώπους που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να "καθαρίσουν" το όνομα του Στάλιν. Η θέση τους βρίσκεται στο μουσείο.

Meropi είπε...

-@Side21 μου,
δεν απορώ που είδες τον Πειραιά γεμάτο σκουπίδια, γιατί αυτή η "απεργία" ή "αποκλεισμός" άρχισε την περασμένη εβδομάδα. Όχι ότι θεωρώ και το Φασούλα ιδανικό Δήμαρχο.

-@Pink_Fish μου,
κι εγώ νομίζω ότι έχουμε χάσει το μέτρο σε μερικά πράγματα.

Meropi είπε...

-@Απόγονε μου,
ναι καλέ, αυτό με το Στάλιν πού το πας????

αθεόφοβος είπε...

Αφού ο κομμουνισμός νικήσει τον καπιταλισμό καλύπτοντας τον με σκουπίδια θα καθήσει θριαμβευτής συην κορυφή του σωρού!

Meropi είπε...

-@Αθεόφοβε μου,
Πολύ ωραία ωραία εικόνα μου κάνει αυτό που περιγράφεις!χα χα χα!

Γιάννης Καραμήτρος είπε...

Αχ ιστορίες με σκουπίδια και απεργίες...

Από τα "αγαπημενα" μου και διαχρονικά θέματα της Ελλάδας, ακόμα θυμάμαι τους τουρίστες που έβγαζαν φωτογραφίες από τα βουνά σκουπιδιών που βρίσκονταν δίπλα στο νέο μουσείο της Ακρόπολης.

Τύφλα να έχει η Νάπολι και οι μαφίες της...

Υ.Γ. Όσον αφορά τον Φασούλα το πρόβλημα μου δεν είναι ότι είναι πρώην Κομμουνιστής αλλά ότι ήταν η σημαία του ΠΑΟΚ και έγινε δήμαρχος του Δήμου του Ολυμπιακού. Φυσικά δεν φταίει αυτός αλλά οι ανεγκέφαλοι που τον ψηφίζουν.