Η Μερόπη αστειεύεται

Η Μερόπη αστειεύεται

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2007

Η Μερόπη προβληματίζεται...


Θα με συγχωρέσετε για την απειρία μου. Πρώτη φορά δημιουργώ δικό μου ιστολόγιο και αυτό είναι το πρώτο μου γραπτό! Έχω και μια κάποια ηλικία  που δυσκολεύει λίγο τη γρήγορη εξοικείωση με την τεχνολογία. Πού θα μου πάει, θα εξοικειωθώ σιγά -σιγά. Η ιδέα για να αρχίσω να γράφω σε blog, μου δημιουργήθηκε ψάχνοντας να βρω στο διαδίκτυο γιατί δεν ακούω τις τελευταίες μέρες το γνωστό δημοσιογράφο και ραδιοφωνικό παραγωγό Χρήστο Μιχαηλίδη στο ραδιόφωνο του Αντέννα. Βρήκα λοιπόν το προσωπικό του blog, όπου εξηγεί την ξαφνική απομάκρυνση του από το ραδιόφωνο. Καλά ρε παιδιά γιατί οι σοβαροί και ανεξάρτητοι άνθρωποι αναγκάζονται σιγά - σιγά να απομακρυνθούν από το ραδιόφωνο;;; Γιατί μας αναγκάζετε να υπομένουμε την προχειρολογία και την αερολογία;;; Χρήστο σε παρακαλώ ενημέρωσε το ιστολόγιο σου πού και πότε θα σε ξανακούσουμε στο ραδιόφωνο. Περιμένω με ανυπομονησία να σε ξανακούσω. Είσαι μια ανάσα στην προχειρότητα που επικρατεί σχεδόν παντού.

4 σχόλια:

Independent είπε...

Μόλις διάβασα το πρώτο σου post. Πολύ ενδιαφέρον.
Εάν το διάβαζα και πέρισυ, νομίζω πως θα έκανα ανάρτηση, γιατί ανήκω σ' αυτούς που πριν 5 χρόνια εγκλατέλειψαν οριστικά τα Media.
Χωρίς να περιαυτολογώ, και εξαιρώντας γι αυτο το λόγο τον εαυτό μου, θα απαντήσω πως οι σοβαροί άνθρωποι που "μπορούν" (πχ λόγω extra πτυχίων), απομακρύνονται από το χώρο. Άλλοι πάλι που δεν μπορούν, απέχουν από την δημοσιότητα και είναι σιωπηλοί δημιουργοί, ταπεινοί και σεβόμενοι την δεοντολογία.

ΑΑ, πριν κλείσω, τώρα έχεις και ένα σχόλιο στην πρώτη σου ανάρτηση. Και χαίρομαι γι αυτό

stalamatia είπε...

Μερόπη έστω και καθυστερημένα χαίρομαι που σε γνώρισα και συνεχείζω να σε γνωρίζω μέσα από τα γραψίματα σου.Δυό είναι καλύτερα.

meril είπε...

Ας τριτώσει λοιπόν....
Προτιμώ την παρθενική σου είσοδο στη μπλογκόσφαιρα γιατί μ' όλο που δεν είμαστε κοριτσάκια η αθωότητα μας χαρακτήριζε
Να σαι καλά συνονόματη

Ανώνυμος είπε...

πολύ ωραίος λόγος να αρχίσει κανείς ήρθε λοιπόν κι έμεινες!