Η Μερόπη αστειεύεται

Η Μερόπη αστειεύεται

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Να κι ένα (νέο) μέτρο που δεν με στενοχώρησε καθόλου...





Να μια είδηση που δεν με στενοχώρησε καθόλου. Τι καλά θα ήταν να εφαρμόζονταν, επιτέλους, και τα αντικαπνιστικά μέτρα και να επιβάλλονταν πρόστιμα σε όσους παρανομούν! Δημόσιο έσοδο δεν είναι κι αυτό?

7 σχόλια:

miss little sunshine είπε...

Ούτε εμένα. Με στεναχωρεί η ανικανότητα να εφαρμόσουν τον αντικαπνιστκό νόμο αλλά και η γενικότερη ανομία που χαρακτηρίζει την ελληνική μαγκιά. Παω να κάνω ενα τσιγάρο τώρα να μου περάσει ο καημός.

ο δείμος του πολίτη είπε...

Έλα ντε όμως που μόνο του δε λύνει τίποτα... Γιατί και αν φτάσουμε να μην καπνίζουμε, θα αναζητούσουν τους χαμένους πόρους από αλλού... Λες να νοιάζονται για την υγεία μας και να προχώρησαν σε αύξηση;

Meropi είπε...

-@ miss little sunshine,
Πράγματι, η κατάσταση σηκώνει ...τσιγάρο!

-@Δείμο μου,
Όχι, δεν νοιάζονται για την υγεία μας. Αν νοιάζονταν θα προσπαθούσαν να εφαρμόσουν τον αντικαπνιστικό νόμο.

Γιάννης Καραμήτρος είπε...

Ο λόγος που δεν εφαρμόζεται, και αυτός..., ο νόμος είναι απλός: αν εφαρμοστεί θα κλείσουν πολλές καφετέριες, μπαρ κλπ άρα θα χειροτερεύσει και άλλο η κρίση.

Meropi είπε...

@ Ιωάννη Κ. μου,
αν οι καπνιστές αντιλαμβάνονταν ότι υπάρχει πραγματική βούληση εφαρμογής των νόμων, θα προσαρμόζονταν στη νέα κατάσταση και δεν θα κλείναν οι καφετέριες. Δυστυχώς, όμως, γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει τέτοια βούληση

Σοφία είπε...

Συμφωνώ απόλυτα. Εδώ βγαίνουν έξω και καπνίζουν οι Τούρκοι, οι Νορβηγοί, οι Γερμανοί (λαοί θεριακλήδες όσον αφορά στο κάπνισμα) εμείς δεν θα συμμορφωνόμασταν; Φυσικά και θα συμμορφωνόμασταν και ούτε καφετέριες θα έκλειναν ούτε τίποτα. Αλλά απλά δεν υπάρχει πολιτική βούληση.

Meropi είπε...

Ναι, @Σοφία μου, αν ξέραμε ότι αυτό είναι ΝΟΜΟΣ και θα εφαρμοστεί ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ, χωρίς να μπορούμε να κάνουμε αλλιώς, τελικά θα εφαρμοζόταν το μέτρο.