Η Μερόπη αστειεύεται

Η Μερόπη αστειεύεται

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2007

Λαζόπουλος εναντίον Καρβέλα και τούμπαλιν




Σήμερα είπα να κάνω ένα δημοψήφισμα (ο θεός να το κάνει δημοψήφισμα!). Διάλεξα δύο κυρίους που είναι διπλά συνάδελφοι (;). Μη μου πείτε ότι δεν ξέρατε ότι, εκτός από καλλιτέχνες, είναι και οι δύο νομικοί! Νομική Αθηνών τέλειωσε ο ένας, Νομική Κομοτηνής ο άλλος. Εδώ του ρίχνει ο Καρβέλας. Τώρα τελευταία οι εν λόγω νομικοί – καλλιτέχνες διασταυρώνουν τα ξίφη τους.

Να μερικές ατάκες από τον καθένα και πάρτε θέση:

Νίκος Καρβέλας (τραγουδιστά): «μην το ψάχνεις, μία είναι η λύση, το φαΐ, το ποτό και το γ...ι»

Λάκης Λαζόπουλος: "Θεωρώ αυτά τα τραγούδια ηλίθια συνθήματα που δεν τα χρειάζονται για να προβληματιστούν οι νέοι. Εγώ θεωρώ τους νέους ευφυείς και πιστεύω ότι η ελληνική κοινωνία μπορεί να βγάλει και μόνη της κάποια αυτονόητα συμπεράσματα, χωρίς ακούσματα που είναι μια αηδία και μισή"

Νίκος Καρβέλας: «Σύντομα θα ανοίξω τα ράμματα που έχω για τη γούνα του»

Λάκης Λαζόπουλος: «Δεν ήξερα ότι έχει αλλάξει δουλεία και τώρα βγάζει ράμματα. Εγώ νόμιζα ότι ήταν τραγουδιστής, αν και έλειψε πολύ από τη μουσική σκηνή».

Νίκος Καρβέλας: «Είναι φαύλος, μέρος του συστήματος και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι ο εαυτούλης του και τα φράγκα που βγάζει».

Λάκης Λαζόπουλος: «Δεν ήξερα ότι ο κύριος Καρβέλας σταμάτησε να γράφει τραγούδια και άρχισε να ασχολείται με τις ζωές των άλλων».

Νίκος Καρβέλας «Ο Λαζόπουλος είναι φαύλος και υποκριτής άνθρωπος και απορώ πώς είναι δυνατόν να μιλάει για ηθική και να κρίνει τους άλλους, την ώρα που ο ίδιος αποφεύγει να κάνει την αυτοκριτική του».

Λάκης Λαζόπουλος: «Ποτέ δεν προέβαλα τον εαυτό μου ως ηθικό στοιχείο. Ο Καρβέλας δεν βγάζει μέτρο να μετρήσει την ηθική του παρέα με την Άννα Βίσση και την Αννίτα Πάνια;;….. Ο Καρβέλας είναι σαν μια γριά μάγισσα και το μόνο που του λείπει είναι το σκουπόξυλο»। (Δείχνοντας το Μακάκα να αυνανίζεται) «Δεν έχεις παράπονο Καρβέλα, σου ετοίμασα και βίντεο κλιπ»।

Νίκος Καρβέλας «Διαστρεβλώνει τελείως τα λόγια μου και βάζει το κεφάλι μου στο Μακάκα που αυνανίζεται…..μπορώ κι εγώ να τον παρουσιάσω με ένα λιοντάρι, το οποίο θα έχει το κεφάλι του κυρίου αυτού και θα βαζα κάποιους επιβήτορες να τον καβαλικεύουν…και θα τον ονόμαζα Φούστη. Η μαμά μου ξέρει ότι είμαι Μακάκας, η δική του μαμά ξέρει ότι είναι Φούστης;;;»

Εγώ πήρα οριστικά θέση μετά και την τελευταία προσωπική επίθεση του Νίκου Καρβέλα…Είναι χαρακτηριστικό ότι έγινε σε μια εκπομπή που λέγεται Ζούγκλα…..Εσείς;;;;

20 σχόλια:

gerasimos είπε...

Eγώ για τον Λαζόπουλο θα ε παραπέμψω στο ωραίο σχετικό σημερινό ποστ του αλλού φαν μαρξ. Και για τον Κρβέλα θα πω ότι εδώ και καμιά εικοσαριά χρόνια τον έχω βαρεθεί. Άρα η θέση μου είναι ότι προτιμώ... μερόπη. :-)

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν, ακούστε τι θα κάνουμε. Θα πάρουμε το μεθύστακα (ας τον πούμε Ορέστη) τον φιλοξενούμενο του Ρουσσόπουλου να τους τα βρει διότι ο πρώτος μένοντας στο σπίτι του δεύτερου έχει χτυπήσει ενέσεις (οι οικοδεσπότες του είναι τόσο φιλόξενοι, δεν τον αφήνουν να κάνει τίποτα). Ο Ορέστης λοιπόν για να μην κοπροσκυλιάζει, προωθείται απ τον Ρουσσό στα κανάλια, βγαίνει στα παράθυρα και προσπαθεί να μεσολαβήσει να τα βρουν οι κύριοι.ΣΟΥΡΡΕΑΛ αλλά μόνο αυτό μας σώζει!!

η ψυχη μου το ξερει είπε...

Υπέρ του Λαζόπουλου ασφαλώς:))

Την καλησπέρα μου!!!

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Εγώ είμαι με τον Καρβέλα πού γραψε ... "το πανεπιστήμιο θέλει φροντιστήριο και αντιγραφή... κρύψου Αραβαντινέ τρέξε Σπυριδάκη σας έφαγε ο Τσίτουρας κι ας είναι γεροντάκι"! χεχε

Roadartist είπε...

Ωχ..Μερόπη σορυ αλλα με το που είδα τον Καρβέλα..δεν διάβασα παρακάτω :)) Να σου αφήσω ομως την γλυκιά μου καλημέρα φιλιά!

sealike2 είπε...

Δεν θα ταχθώ ούτε υπέρ του ενός ή ούτε του άλλου γιατί στην ουσία δεν συμφωνώ με κανέναν από τους δύο. Το θέμα είναι αντί να προάγουν δημιουργικά την τέχνη τους καλλιεργούν τις προσωπικές τους φιλοδοξίες ενισχύοντας την αυτοδιαφήμηση τους. Κρίμα!!

ΩΣΗΕ είπε...

Απαξιώ γενικώς....

Καλησπέρα καλή μου, πως πάει με τις γιορτές, χαλάσαμε τους μισθούς ή ακόμα; (ρητορική ερώτηση)

Ανώνυμος είπε...

Έχω μάθει να εκτιμώ τους ανθρώπους που είναι πολύ διαφορετικοί από μένα και προάγουν το νου μου. Ο τρόπος είναι ο προβληματισμός κι άλλες φορές η τέχνη με την μορφή που την παράγει ο καθένας. Αυτό που θεωρώ αδιανόητο είναι να αφιερώνουμε τόσο χρόνο σε δύο ανθρώπους-που δεν θα κρίνω αν αξίζουν ή όχι-που σκοτώνονται μεταξύ τους με έναν χυδαίο τρόπο. Γιατί είναι χυδαίος και υποτιμά την νοημοσύνη μας. Μακάκες και φουστάρες! Έλεος! Το κακό είναι οτι από αύριο θα τους κάνουμε μόδα. Τα μικρά παιδιά στα σχολεία θα χαρακτιρίζονται μεταξύ τους και σίγουρα αυτό είναι τέχνη και προσφορά στον πολιτισμό!

mania είπε...

Καλησπερούδια και από μένα. Εγώ ψηφίζω δαγκωτό....Καρβέλα για τους πιο κάτω προφανέστατους λόγους: 1) πήρε πιο ψηλή βαθμολογία στις πανελλαδικές, αφού πέρασε Νομική Αθηνών, ενώ ο Λαζόπουλος πέρασε Κομοτηνή (πφ!!), 2) έγραψε μερικά αριστουργήματα όπως τους Δαίμονες, τη Μάλα, είναι γάτα είναι γάτα ο κοντός με τη γραβάτα κ.ά. Ο Λαζόπουλος τι έκανε;;; Κάτι λαϊκούς τύπους δημιούργησε π.χ. τη χήρα Μήτση, το ναύτη, το γύφτο (πφ!!),3) είναι τύπος ειλικρινής ομολόγησε στη μάνα του ότι είναι ...μακάκας, ενώ ο άλλος....
Θέλετε κι άλλους λόγους;; Α θυμήθηκα άλλον ένα. Μου θυμίζει τη γιαγιά μου τη Μαριγώ στο χωριό, με τη διαφορά ότι η γιαγιάκα μου είναι κάπως πιο χτενισμένη!
Αυτά και φτάνει. Αρκετά.

kalynama είπε...

και χθες το βράδυ Μερόπη μου...ξάπλωσα χαλαρά στο κρεβατάκι μου...(είπα να κοιμηθώ μια μέρα πιο νωρίς)ανοίγω την τηλεόραση...κάνω ένα μικρό ζάπινγκ και πέφτω πάνω στον κύριο με τα λευκά μαλλιά...προσωπικά...δεν υποστηρίζω κανέναν...απλά θεωρώ πως ο καθένας προσπαθεί να προωθήσει τον εαυτό του με όποιον τρόπο μπορεί καλύτερα...ο παρονομαστής είναι κοινός...το μέσον της προώθησης δηλαδη...η τηλεόραση

Τα φιλιά μου...(ελπίζω να μην έχει κάτι αντίστοιχο σήμερα στη τηλεόραση...δε θα το αντέξω)

νατασσΆκι είπε...

Καλησπέρα κι από μένα - μου είναι αδύνατο να πάρω θέση, δεν είδα τη χθεσινή Ζούγκλα...

Δεν συμπαθώ καθόλου τον Καρβέλα πάντως - δεν μου πήγαν ποτέ τα τραγούδια του, και δεν μου αρέσει και σαν άνθρωπος. Ο Λαζόπουλος μου άρεσε την εποχή των "Μήτσων", τώρα πια όχι.
Πάντως, σε σύγκριση - αν είμαι "υποχρεωμένη" να πάρω θέση, προτιμώ το Λαζόπουλο.

doctor είπε...

Η διαφορά των δύο είναι ποιοτική και απορώ που ο Λαζόπουλος ασχολείται με αυτόν τον μακάκα...

doctor

doctor είπε...

Καλωσήρθα είπα;

doctor

patsiouri είπε...

Τι να πώ...έχω αρχίσει και σιχαίνομαι το Λαζόπουλο, μή σου πώ πως ο άλλος τουλάχιστον είναι τελειωμένος και το δείχνει...

marianaonice είπε...

Τελικά σήμερα οι μακακίες είναι το κερασάκι στην τούρτα της υποτιθέμενης ποιότητας, που κάποιες φορές δεν αποκλείεται να είναι πράγματι περισσή, αλλά άλλες φορές αναρωτιέσαι αν ο ίδιος άνθρωπος εκφράζεται τόσο διχασμένα. Ειλικρινά θλίβομαι, όταν βλέπω ότι ο ξεπεσμός κατάντησε μόδα...Για το Λαζόπουλο μιλάω. Όσο για τον Καρβέλα μου είναι παγερά αδιάφορος!
φιλιά Μερόπη μου. Είμαι πνιγμένη αυτές τις μέρες, και ξέρεις το λόγο.

marilia είπε...

Πειράζει που δεν συμπαθώ κανέναν απ' τους δύο; :$:$

Aggelos Spyrou είπε...

Το χειρότερο απ' όλα είναι ότι ασχολούμαστε με αυτό το θέμα.

Ο καθένας έχει κάνει την πορεία του στον τομέα του, και οι δύο βγάζουν πολλά περισσότερα από όλους μας εδώ μέσα. Ο καθένας δε έχει το κοινό του που τον στηρίζει.

Το συμπέρασμά μου είναι ότι ο λαός σαγηνεύεται τελικά όταν μπλέξει ένας μαμάκας με έναν φούστη.

Ανώνυμος είπε...

Τον Λαζόπουλο τον βάρεσε η μαλακία μου φάίνεται και δεν ξέρει τι άλλο να γράψει

Marilou είπε...

Egw psifizw Lazopoulo dagkwto.
O Karvelas oxi mono exei koyrasei alla to'xei 3eftilisei to 8ema poy grafei gia ton vas - vas & oloys toys alloys ekmetalleyomenos anthrwpoys tis Pania! & ti Vissi poy eixe, to skotwse to 8ema me ta xitakia ta tragika & twra & ekeini kateli3e na tis pernoyn ta tsitakia gia 10euro! eh, mi moy peite oti den einai ayto katantia!

Ανώνυμος είπε...

Το καλύτερο που έχει πει ο Λαζόπουλος είναι "κλάνω αμέριμνος στην εθνική"